Uw subsidie volledig onder controle

met ffiqs subsidiemanagement

Uw subsidie volledig onder controle

met ffiqs subsidiemanagement

Met subsidiemanagement helpen wij organisaties te voldoen aan de voorwaarden die horen bij de subsidies die zij krijgen. Of het nu gaat om één subsidie of een omvangrijke subsidieportefeuille: voldoen aan de regels blijft een voorwaarde voor uiteindelijk subsidiesucces. ffiqs biedt u de kennis, tools en capaciteit om met uw subsidies volledig compliant te zijn. En dat ook nog eens 100% GDPR-proof!

 

Onze diensten

► Subsidieadministratie en rapportage

Van advies tot en met uitvoering

► Subsidieaudit en accountantsverklaring

Onafhankelijke controle door een accountant

► Subsidiedesk en portfoliomanagement

Uw handen vrij voor uw kernactiviteiten

► Bezwaar en beroep

Juristen met subsidierecht-expertise

► Staatssteuntoets

Is uw project of subsidie staatssteunproof?

► Subsidie en samenwerken

Welke afspraken maak ik met mijn partners?

Onze klanten

Als landelijk en internationaal opererend milieubedrijf al bijna 90 jaar actief in het terugwinnen en hergebruiken van de energie en grondstoffen uit ons afval.

In Nederland bekend van Crisa en Royal Leerdam, het nummer 1 glaswarenbedrijf in Noord- en Zuid-Amerika en een van de grootste serviesleveranciers ter wereld.

Werkt aan de bereikbaarheid van locaties en organisaties door de mensen-logistiek van, naar, en binnen locaties, aansluitend op de core business.

Over ons

Subsidiemanagement zit ons in het bloed! Onze -meer dan 20- ervaren specialisten kennen de subsidieregels naar letter en geest. Zij vinden voldoening in het adviseren over, en helpen met het opzetten en inrichten van subsidieadministraties. Ook het op orde krijgen van lopende subsidietrajecten behoort tot hun dagelijks werk. Onze kernexpertise bevindt zich op het gebied van finance & control, aangevuld met juristen op gebied van Europees recht, staatssteunregels en (publieke) aanbesteding. Onze specialisten werken vanuit kantoren verspreid over heel Nederland.

Neem contact met ons op

Wilt u zekerheid of u aan de subsidieregels voldoet? Stuur ons een berichtje en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

* Verplicht veld   |   Het PNO Privacy Statement is van toepassing