Vipio

Verzamelen, verwerken en controleren van de administratie en het indienen van een vaststellingsverzoek voor hun VIA-subsidie

In 2020 heeft ffiqs samengewerkt met Vipio, een website voor het direct boeken van bijzondere overnachtingen en vakanties in Nederland en België. ffiqs heeft Vipio geholpen met het verzamelen, verwerken en controleren van de juiste administratie en het indienen van een vaststellingsverzoek voor hun VIA-subsidie.  

De uitdaging

In 2019 wilde Vipio zich verder ontwikkelen en heeft ze een subsidie (VIA) aangevraagd via Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN). Om verantwoordering af te leggen over het project moest Vipio een vaststellingsverzoek indienen. Hiervoor moest ze een eindrapportage met financiële verantwoording inleveren. Tijdens de vaststellingsfase liep Vipio tegen de administratieve last aan en hebben ze ffiqs gevraagd hen te ondersteunen.

De oplossing

Voor deze VIA subsidie moest Vipio na afronding van het project een vaststellingsverzoek indienen. Hiervoor moesten zij de bij het project behorende administratie verwerken en door de geringe ervaring met dit subsidie programma en de daarbij horende administratieve last, liep de deadline in gevaar. Vipio vroeg ffiqs mee te denken en het proces richting de vaststelling te begeleiden. Allereerst heeft een medewerker van ffiqs een wijzigingsverzoek ingediend voor de indieningstermijn van het vaststellingsverzoek. Daarna heeft ffiqs de administratieve eisen voor de vaststelling in kaart gebracht.

Het resultaat

ffiqs heeft samen met de klant, in een snelle en goede samenwerking, de administratie op orde gebracht. Hierdoor heeft Vipio een compleet vaststellingsverzoek op tijd ingediend.

vipio logo png

“ffiqs bood snelle en deskundige ondersteuning bij het indieningsproces. Ze had op al onze vragen antwoord en heeft ons een groot deel van het werk uit handen genomen.”

Meer weten?

Benieuwd naar onze andere projecten? Neem snel een kijkje!

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.