Onze klanten

Gemeente Rotterdam

In 2019 heeft FFIQS intensief samengewerkt met en voor de gemeente Rotterdam. De gemeente Rotterdam zocht een subsidie-expert voor de afdeling uitgaande subsidies, onderdeel van de afdeling Bestuurs Concern Ondersteuning (BCO).

De afdeling uitgaande subsidies is verantwoordelijk voor de subsidieadministratie van alle uitgaande subsidiedossiers. Bewoners en organisaties kunnen online subsidie aanvragen bij gemeente Rotterdam. Subsidie aanvragen worden aangevraagd voor activiteiten binnen gemeente Rotterdam die bijdragen aan een van de beleidsdoelen van de gemeente. Hiermee stimuleert de gemeente Rotterdam innovaties op allerlei gebieden.

FFIQS heeft meegewerkt aan het optimaliseren van het proces van de subsidieadministratie en het vormgeven van nieuwe subsidieregelingen op het gebied van de energietransitie, wijkverbetering en (bouw)logistiek. Wij zijn trots dat wij van heel dichtbij mochten meekijken in de grote subsidiekeuken van een van de grootste steden van Nederland.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze compliance diensten? Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaand contactformulier.