Onze klanten

Libbey

Na goedkeuring van de Europese LIFE-subsidie aanvraag voor het OPTIMELT-project, heeft ffiqs Koninklijke Nederlandsche Glasfabriek Leerdam (Libbey) en diens consortiumpartners bij de uitvoering van dit project begeleid. Libbey is 1 van Europa’s grootste glasfabrikanten en heeft glasfabrieken in o.a. Nederland en Portugal. Libbey heeft een actief duurzaamheidsbeleid waarmee Libbey bekend staat om het ontwikkelen en onderhouden van innovatieve technologieën en processen. Het OPTIMELT-project omvat de demonstratie van een innovatief concept voor terugwinning van restwarmte. Met het OPTIMELT-project toont Libbey aan het meest energie efficiënte grootschalig glasproductieproces ter wereld in huis te hebben.

ffiqs ondersteunt Libbey bij de inrichting en uitvoering van de financieel, administratief en legal processen. Zo heeft ffiqs richtlijnen opgesteld, in lijn met de LIFE-subsidieregeling, waar het projectconsortium aan dient te voldoen. Daarnaast heeft ffiqs ondersteund en geadviseerd bij twee officiële amendementen en tussentijdse projectrapportages. We zijn verheugd dat we proactief hebben kunnen bijdragen aan de realisatie van dit duurzaamheidsproject.

Libbey over ffiqs:

“We hebben goede ervaringen met ffigs. Ffigs is een pro-actieve partner gebleken in ons LIFE subsidie traject en door hun oplossingsgerichte houding zijn zij een prima partner om je te ontzorgen in dergelijke complexe projecten. Daarnaast beschikken ze over veel ervaring in dergelijke subsidie trajecten waardoor zij in alle fase van het project, van applicatie tot afronding, van grote waarde zijn.”

Naam contactpersoon

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze compliance diensten? Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaand contactformulier.