Onze klanten

Nexperia

Nexperia is actief binnen de semiconductors industrie. Voor de afsplitsing in 2017 was Nexperia onderdeel van NXP Semiconductors (voormalig Philips Semiconductors), waarvan zij de Standaard Product busines unit waren. De focus van Nexperia ligt in het grootschalig produceren van essentiele halfgeleiders en componenten die vereist zijn voor elk elektronisch ontwerp in de wereld.

Ffiqs ondersteunt Nexperia bij meerdere facetten van haar subsidie portefeuille. Een deel van deze werkzaamheden bestaat uit het adviseren en beantwoorden van subsidie gerelateerde vraagstukken. Daarnaast ondersteunt ffiqs Nexperia bij het managen, opstellen en rapporteren van lopende subsidie projecten, alsmede de afwikkeling van formele juridische processen. Tot slot ondersteunt ffiqs bij het opstellen, updaten en het certificeren van de jaarlijkse IKS systematiek.

ffiqs huisstijl squares

Nexperia over ffiqs:

“Aan FFIQS hebben we een proactieve en efficiënte partner in het aanvragen, managen en rapporteren van onze subsidie -projecten. Mochten we vragen hebben, heeft FFIQS aan een half woord genoeg en krijgen we snel antwoord.

FIGGS heeft ons geweldig geholpen bij de bij de IKS aanvraag en er voor gezorgd dat we ons eerste ECSEL project als Nexperia op tijd en met goede kwaliteit hebben kunnen rapporteren.”

Naam contactpersoon

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over onze compliance diensten? Neem contact op met één van onze specialisten via onderstaand contactformulier.