Stagiair(e) Projectcontroller Subsidies

beschikbaarheid Rijswijk of Eindhoven beschikbaarheid 32-40 uur  beschikbaarheid hbo/wo

Home » Over ons » Werken bij ffiqs » Vacature Stagiair(e) Projectcontroller Subsidies

Volg jij op dit moment een hbo- of wo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Finance & Control en ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende stage? Wil jij voor verschillende innovatieve projecten werken en zorgen dat deze projecten ‘in control’ zijn? Dan is deze stage bij ffiqs echt iets voor jou!

Wat ga je doen?

Je staat er niet alleen voor, want ervaren collega’s gaan jou begeleiden.  In de eerste periode ben je voornamelijk bezig met ondersteunende werkzaamheden, maar na verloop van tijd pak jij je  ‘eigen’ projecten op. Je controleert financiële rapportages van onze innovatieve klanten, verwerkt data en reviewt projectadministraties. We denken graag mee in wat jij wilt leren, bijvoorbeeld zaken als projectmanagement óf het opstellen van financiële rapportages. Tijdens je stage kun je impact maken door klanten te ontzorgen in de breddste zin van het woord.

Jouw stage binnen ffiqs

ffiqs is opgericht in 2018, een jonge organisatie dus, maar wel met meer dan 30 jaar ervaring. Dat komt omdat de ffiqs-specialisten vóór de oprichting in dienst waren bij PNO Consultants, marktleider op het gebied van subsidies en innovatie in Nederland en Europa. Dat we in 2018 zijn opgericht is geen toeval. Dit is het jaar waarin de GDPR van kracht werd. Omdat we bij subsidiemanagement veelvuldig met persoonsgegevens werken besloot PNO haar subsidiemanagementactiviteiten onder te brengen in een aparte vennootschap: ffiqs!

Wat breng je mee?

Je bent een harde werker, flexibel en je wilt je graag verder ontwikkelen in dynamische en innovatie omgeving. Je hebt een proactieve houding en vindt het leuk om met diverse werkzaamheden bezig te zijn. Verder:

Z

volg je op dit moment een hbo- óf wo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde of Finance & Control;

Z

ben je voor minimaal 32 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden. Mochten er andere eisen gesteld zijn aan jouw stage, kan dat in overleg;

Z

beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

“Het is leuk om te werken voor een bedrijf dat groeit. Als je binnenkomt op kantoor merk je meteen de betrokkenheid, ambitie en grote enthousiasme.”
Loubna El Karraz, Consultant

Wat bieden we jou?

De werkomgeving binnen ffiqs én de PNO Group kenmerkt zich door een open en toegankelijke cultuur. De collega’s staan voor je klaar om je alles te leren en te helpen waar nodig. Deze stage is een leerzame meeloopstage, waarbij je met diverse projecten van toonaangevende klanten in aanraking komt. Je ontvangt een marktconforme stagevergoeding en komt terecht in een gezellig team. Je kunt ervoor kiezen om stage te lopen op ons kantoor in Rijswijk of Eindhoven. Daarnaast organiseren we regelmatig leuke uitjes en borrels voor het hele team . Mocht de stage van beide kanten goed bevallen, zijn er vele doorgroeimogelijkheden

Geïnteresseerd? Solliciteer!

Als je interesse hebt in een stage bij ffiqs, stuur ons dan jouw cv (en motivatie) via onderstaande knop. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Sollicitatie portaal

1

Solliciteren

2

Eerste gesprek

3

Assessment

4

Tweede gesprek

5

Aanbod

6

Sollicitatie portaal

Rowi werken bij ffiqs

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met onze corporate recruiter Rowi Zaat

De werving en selectie voor deze vacature houden we graag in eigen handen.

This site is registered on wpml.org as a development site.