Werken bij ffiqs

Heb jij de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van finance & control, project management en subsidies? Word je enthousiast van samenwerken en adviseren bij de realisatie van innovatieve, duurzame of maatschappelijke projecten? Dan ben jij bij ffiqs op de juiste plek.

Wij zijn ffiqs

Onderdeel van de PNO Group en ervaren subsidie- en finance specialisten. Wij zorgen er samen met de klant voor dat zij in control blijven van hun innovatieve subsidieprojecten. ffiqs zet het subsidieproject financieel-administratief op de rails zodat onze klanten zich kunnen focussen op de innovaties.

Enthousiast over ons? Bekijk onze vacatures en solliciteer!

(Startend) Compliance Innovatie Consultant

Projectcontrolling

beschikbaarheid  Amsterdam    beschikbaarheid  32-40 uur   beschikbaarheid  hbo/wo

Projectcontroller Subsidies

Groene innovaties

beschikbaarheid  Nederland    beschikbaarheid  32-40 uur   beschikbaarheid  hbo/wo

(Startend) Compliance Consultant

Subsidieverantwoording

beschikbaarheid  Eindhoven    beschikbaarheid  32-40 uur    beschikbaarheid  hbo/wo

Projectcontroller Subsidies

Onderzoek, Onderwijs & Arbeidsmarkt

beschikbaarheid  Eindhoven/Utrecht    beschikbaarheid  32-40 uur  beschikbaarheid  hbo/wo

(Startend) Compliance Consultant

Subsidieverantwoording

beschikbaarheid  Groningen    beschikbaarheid  32-40 uur    beschikbaarheid  hbo/wo

Staat jouw vacature er niet bij?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat er momenteel geen vacature tussen die bij jou past? Stuur ons jouw cv en motivatiebrief en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

homeira hakimi

Projecten waar we aan werken

Onze klanten zijn ambitieus in het realiseren van innovaties en maken daarbij gebruik van subsidies. Wij delen die ambitie door ons streven om subsidietrajecten voor kleine en grote organisaties tot een succesvol einde te brengen.

Onze werkomgeving en collega’s

ffiqs zet en houdt subsidieprojecten financieel-administratief op de rails zodat onze klanten zich kunnen focussen op de innovaties. Dit doen we in een team van 22 gedreven collega’s, met een flinke dosis enthousiasme. Samen staan we voor onze kernwaarden!

Je komt te werken in een jong en dynamisch team en werkt veel samen met je collega’s. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, nauw samen te werken met klanten en alles te leren over financieel project management van subsidieprojecten.

We hechten veel waarde aan carrièrekansen en veel van ons zijn doorgegroeid naar een nieuwe functie. Bij ffiqs zijn de mogelijkheden eindeloos en we bieden jouzelf inspraak in je eigen ontwikkeling.

De voordelen aan werken bij ffiqs

Mobiele telefoon
en laptop

Intern en externe opleidingen

Lease auto of mobiliteitsbudget

eigen klanten en opdrachten

Eigen klanten en opdrachten

“Het samenwerken met mensen motiveert mij om met elkaar een teamprestatie te leveren. Het is leuk om te werken voor een bedrijf dat groeit. Als je binnenkomt op kantoor merk je meteen de betrokkenheid, ambitie en grote enthousiasme.”

Loubna El Karraz, Consultant

“De klant zoveel mogelijk “ontzorgen”, daar ligt mijn prioriteit. Of het nu een voorbereiding van een Audit betreft of het halen van een rapportage deadline, zodra deze succesvol worden afgerond geldt het als een pluim op mijn werk.”

Edith van Kan , Projectcontroller

“Comply or explain, komt dagelijks voor in ons werk. Dat is waar onze toegevoegde waarde en creativiteit volledig wordt benut. Wij zorgen met onze jarenlange ervaring, de juiste begeleiding en inzet van tools dat we de balans vinden tussen Comply or Explain.”

Marc Brouwer, Consultant
Rowi werken bij ffiqs

Vragen over werken bij ffiqs

Neem contact met ons op en onze corporate recruiter Rowi Zaat zal zo snel mogelijk op jouw vraag reageren.

This site is registered on wpml.org as a development site.