Subsidiedesk en portfoliomanagement

Uw handen vrij voor uw kernactiviteiten

Optimaal rendement van uw subsidieportfolio met een in-house subsidiedesk

Heeft u een groot aantal lopende subsidieprojecten, maar wilt u zich liever richten op innovatie en uw organisatie? Met de in-house subsidiedesk van ffiqs legt u het administratieve en financieel beheer van uw subsidieportfolio bij ons neer. Zo heeft u uw handen vrij voor uw kernactiviteiten.

ffiqs huisstijl squares

Wat houden in-house subsidiedesk en portfoliomanagement in?

Met de in-house subsidiedesk biedt ffiqs uw organisatie in eigen huis ondersteuning bij het financieel management van uw subsidieportfolio om de daadwerkelijke subsidie-inkomsten te optimaliseren. Dit doen wij door:

Z

het detacheren van een subsidiedesk binnen uw organisatie;

Z

het inzetten van gespecialiseerde subsidie management consultants die flexibel opereren;

Z

het aanbieden van schaalbare expertise en capaciteit zonder stijging van het aantal fte’s en/of de vaste kosten voor u als klant;

Z

te voldoen aan alle wettelijke, administratieve en rapportageverplichtingen van de subsidieverstrekker.

Subsidiedesk en portfoliomanagement on page

Complexe subsidieadministratie

Hoe meer projecten en subsidies u heeft lopen, ’hoe meer u rekening moet houden met verschillende verplichtingen rondom elk subsidieproject en bijbehorende risico’s. Het is dan ook logisch dat de behoefte aan expertise en capaciteit op het gebied van financieel projectmanagement groeit. Is uw organisatie subsidie-intensief en neemt u bijvoorbeeld succesvol deel aan EU-projecten? Of bent u succesvol in het verwerven van grote sommen subsidiegelden? Dan heeft u vaak te maken met een complexe subsidieadministratie. ffiqs helpt grote organisaties met het opzetten van een in-house subsidiedesk en het inrichten van hun portfoliomanagement. Zo zorgen wij dat u voldoet aan alle wettelijke, administratieve en rapportageverplichtingen.

Laatste nieuws

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over onze in-house subsidiedesk en portfoliomanagement diensten? Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe wij u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. U krijgt uiterlijk binnen 1 werkdag een reactie van ons.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.