Werken bij ffiqs

Innovatie gaat niet alleen om ideeën creëren, maar ook om ideeën realiseren.
En een goed idee betekent niets…zonder jou.
Zonder jouw drive, je financiële kennis, je project management skills en jouw maatschappelijke ambitie. En daarom, zoeken wij jou!

Wij zijn ffiqs

Dit is dé plek waar je impact kunt maken; voor onze klanten én je carrière.
Een plek waar jij adviseert, controleert en rapporteert.
Kortom, waar baanbrekende innovatieprojecten door jouw finance- en projectmanagementvaardigheden écht tot stand komen.

Hallo, en welkom bij ffiqs.

Openstaande vacatures (2)

Project Controller

Als Project Controller ben jij de spil tussen ontwikkelaars, projectleiders en finance in baanbrekende innovatieprojecten. Jij bent nauwkeurig, hebt oog voor detail en bent nieuwsgierig naar de (financiële) uitvoering van innovatietrajecten

beschikbaarheid  32-40 uur   beschikbaarheid  hbo/wo

Project Controller ICT subsidies

Heb je de HBO opleiding Bedrijfskunde of Finance & Control afgerond en affiniteit met ICT? Versterk ons enthousiaste team inhouse bij één van onze grote toonaangevende klanten.

beschikbaarheid  32-40 uur   beschikbaarheid  hbo/wo
pno group logo

Over ffiqs

Onderdeel van de PNO Group en ervaren subsidie- en finance specialisten. Wij zorgen er samen met de klant voor dat zij in control blijven van hun innovatieve subsidieprojecten. ffiqs zet het subsidieproject financieel-administratief op de rails zodat onze klanten zich kunnen focussen op de innovaties.

Dit is dé plek waar je impact kunt maken

Voor onze klanten én je carrière

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar staat er momenteel geen vacature tussen die bij jou past? Stuur ons jouw cv en motivatiebrief en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

homeira hakimi

Projecten waar wij aan werken

Onze klanten zijn ambitieus in het realiseren van innovaties en maken daarbij gebruik van subsidies. Wij delen die ambitie door ons streven om subsidietrajecten voor kleine en grote organisaties tot een succesvol einde te brengen.

Onze werkomgeving en collega’s

ffiqs zet en houdt subsidieprojecten financieel-administratief op de rails zodat onze klanten zich kunnen focussen op de innovaties. Dit doen we in een team van 22 gedreven collega’s, met een flinke dosis enthousiasme. Samen staan we voor onze kernwaarden!

Je komt te werken in een jong en dynamisch team en werkt veel samen met je collega’s. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, nauw samen te werken met klanten en alles te leren over financieel project management van subsidieprojecten.

We hechten veel waarde aan carrièrekansen en veel van ons zijn doorgegroeid naar een nieuwe functie. Bij ffiqs zijn de mogelijkheden eindeloos en we bieden jouzelf inspraak in je eigen ontwikkeling.

De voordelen aan werken bij ffiqs

Mobiele telefoon
en laptop

Intern en externe opleidingen

Lease auto of mobiliteitsbudget

eigen klanten en opdrachten

Eigen klanten en opdrachten

Een plek waar jij

adviseert,

controleert

en rapporteert

“De klant zoveel mogelijk “ontzorgen”, daar ligt mijn prioriteit. Of het nu een voorbereiding van een Audit betreft of het halen van een rapportage deadline, zodra deze succesvol worden afgerond geldt het als een pluim op mijn werk.”

Edith van Kan , Projectcontroller

“Comply or explain, komt dagelijks voor in ons werk. Dat is waar onze toegevoegde waarde en creativiteit volledig wordt benut. Wij zorgen met onze jarenlange ervaring, de juiste begeleiding en inzet van tools dat we de balans vinden tussen Comply or Explain.”

Marc Brouwer, Consultant
ffiqs-Rowi-portret

Vragen over werken bij ffiqs

Neem contact met ons op en onze corporate recruiter Rowi Zaat zal zo snel mogelijk op jouw vraag reageren.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.